MENU
klinika

Rezultatet e 25 ndeshjeve të fundit

Derbi përmes shifrave, dominon Partizani

25.10.2021 - 19:25

Në orën 19:45 luhet derbi mes Tiranës dhe Partizanit. Një duel i tillë nga favoritë, por më poshtë po ju njohim me disa statistika interesante për 25 ndeshjet e fundit të të dyja skuadrave.

NDESHJET – 161 takime janë luajtur deri tani mes Partizanit dhe Tiranës nga viti 1947-2021 në të gjitha kompeticionet: Kupë dhe kampionat.

BILANCI – Partizani ka fituar më shumë se Tirana në derbi, plot 68 ndeshje, ndërsa bardheblutë numërojnë vetëm 42 fitore. 51 ndeshje të tjera kanë përfunduar në barazim.

GOLAVARAZHI – 223 gola ka shënuar skuadra e kuqe, përkundrejt 176 të bardhebluve. Golat e fundit në derbi, Hoxhallari shënoi për bardheblutë dhe Egzon Belica e Jurgen Bardhi për të kuqtë.

DIFERENCA – 25 ndeshjet e fundit mes këtyre dy skuadrave kanë përfunduar me këto rezultate:

13.3.2021, Tirana-Partizani 1-2 (kampionat);

12.10.2013 Partizani-Tirana 1-0 (kampionat);

07.02.2014 Tirana-Partizani 1-0 (kampionat),

22.03.2014 Partizani-Tirana 1- 1 (kampionat);

26.09.2014 Tirana-Partizani 0-0 (kampionat);

08.12.2014 Partizani-Tirana 2- 0 (kampionat);

13.03.2015 Tirana-Partizani 1-2 (kampionat);

04.05.2015 Partizani-Tirana 2- 2 (kampionat);

03.10.2015 Partizani- Tirana 1-0 (kampionat);

07.12.2015 Tirana-Partizani 0- 0(kampionat);

04.03.2016 Partizani- Tirana 2-0 (kampionat);

04.05.2016 Tirana-Partizani 2- 2;

25.09.2016 Partizani-Tirana 0-0 (kampionat);

01-02.12.2017 Tirana-Partizani 0-0 (kampionat);

20.02.2017 Partizani-Tirana 2-1;

28.04.17 Tirana-Partizani 1-2 (kampionat);

28.09.2018 Tirana-Partizani 0- 1 (kampionat);

30.11.2018 Partizani-Tirana 2-1 (kampionat);

01.03.2019 Tirana-Partizani 0- 0 (kampionat);

12.05.2019 Partizani-Tirana 2-1 (kampionat);

29.09.2019 Tirana-Partizani 1- 2 (kampionat);

13.12.19 Partizani-Tirana 1-2 (kampionat);

28.02.2020 Tirana-Partizani 5- 1 (kampionat);

10.07.2020 Partizani-Tirana 1-1 (kampionat);

04.12.2020 Tirana-Partizani 0- 0 (kampionat);

21.01.2021 Partizani-Tirana 1-0 (kampionat).