MENU
klinika

Tensionet ne Universitete

Pas protestë para Ministrisë së Arsimit, studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës lejohen të futen pa vaksinë

18.10.2021 - 12:37

Studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës janë lejuar të futen në auditor dhe të pavaksinuar pas protestës së që zhvilluan në Ministrinë e Arsimit.

Sot në mëngjes te Fakulteti i Shkencave të Natyrës pati tension mes studentëve dhe rojës së ‘Ilirian Guard’

Edhe Rektorët e Korçës, Elbasanit dhe Durrësit kanë lejuar të futen në auditor edhe studentët e pavaksinuar.