MENU
klinika

Shqipëri, 1930

Zadrimë

03.10.2021 - 14:39

        Vlera, traditë, kulturë, zakone dhe doke që i përkasin brezava tanë paraardhës 

Fotografia e një familjeje (pamjet dëshmojnë për veshjen zadrimore) me kostum kombëtar, i sjell Kadri Gashi