MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A mund të zgjasin përgjithmonë infeksionet e veshit?

15.11.2021 - 09:34

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A mund të zgjasin përgjithmonë infeksionet e veshit?

Mjeku: Shumica e fëmijëve mund të kenë infeksione të veshit deri në moshën 6 vjeçare. Infeksionet kronike të veshit janë më të shpeshta te fëmijët e vegjël për shkak se tubi Eustachian është më i shkurtër dhe horizontal. Kjo formë favorizon grumbullimin e lëngjeve pas timpanit.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim