MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe kembimi valutor, 29 nëntor 2021

29.11.2021 - 08:02

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 143.1 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.1 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Thirrja e FMN: Ka rreziqe të mëdha...

“El Salvadorit të ndalojë përdorimin e Bitcoin”

“Do mbështesim sistemin bujqësor me kredi bankare”

Sejko: Qeveria të shtojë vëmendjen tek bujqësia

The Economis/ "Një bandë politikanësh po e vështirëson punën"

Afrika e Jugut, vendi i qymyrit në botë, do të heqë dorë?