MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe kembimi valutor, 30 nëntor 2021

30.11.2021 - 07:41

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 143.1 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.1 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.