MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Epilepsia ngjitëse, mit apo fakt?

27.11.2021 - 13:56

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Epilepsia ngjitëse, mit apo fakt?

Mjeku: Ky është një mit i vjetër që është ende i përhapur, veçanërisht në disa pjesë të botës. Megjithatë, shkaku i sëmundjes është ende i panjohur në rreth 50% të rasteve globale.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim