MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Jam shtatzënë, a mund të mbaj dietë?

09.11.2021 - 11:09

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Jam shtatzënë, a mund të mbaj dietë?

Mjeku: Jo! Mos tentoni të mbani dietë apo të bini nga pesha kur jeni shtatzënë. Si ju, edhe fëmija juaj keni nevojë për nutrientët e duhur në sasinë e mjaftueshme për të gëzuar shëndet të plotë. Mbani mend se një pjesë të konsiderueshme të kilogramëve që keni shtuar, do t’i rrëzoni që javën e parë pas lindjes.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.