MENU
klinika

Kini kujdes nga këto shenja

Njihen si mashtruesit më të mëdhenj të Horoskopit

17.11.2021 - 21:54

Gjithmonë të gatshme për të mashtruar njerëzit, këto dy shenja njihen si më shantazhuesit dhe mashtruesit që ekzistojnë.

Binjakët

Personat që i përkasin kësaj shenje sillen si arrogantë për të përfituar sa më shumë nga situatat. Jo më kot quhen binjakë, janë të aftë për çdo gjë, duke përfshirë edhe mashtrimin, shantazhin dhe manipulimin kur të duan. Ata preferojnë ta shfaqin këtë anë të errët para njerëzve që i konsiderojnë viktima, pra atyre që, në mënyrë hierarkike, mund të shihen si më të dobët ose më pak inteligjentë. Jini shumë të kujdesshëm me këta njerëz.

Akrepi

Akrepat mbartin shumë stereotipe negative sepse shumica e shenjave ndihen të kërcënuar kur janë pranë tyre. Ata mund të jenë të pabesë, obsesivë dhe mjaft mizorë kur duan, duke u sjellë në mënyrë të dyshimtë edhe me miqtë më të ngushtë. Nëse keni një mik Akrep, me siguri e keni vënë re se është tipi që përdor dobësitë të një individi për ta sulmuar. Ata janë manipulues dhe mjaft abuziv kur duan, kërkojnë hakmarrje dhe gjithmonë mendojnë për çështje që i bezdisin.