MENU
klinika

8 të vdekur vetëm nga familja Jahi

Vatrat shqiptare që u goditën më rëndë nga tragjedia në Bullgari

23.11.2021 - 11:54

52 udhëtarët e autobusit të kompanisë “Besa Trans” nuk mund ta kishin menduar se shëtitja në Stamboll do të mbyllej me një tragjedi. Nga zjarri i rënë në autobus kanë ndërruar jetë 45 persona, ku pjesa dërrmuese e tyre janë me origjinë shqiptare.

Deri më tani janë të paqarta shkaqet që çuan në këtë tragjedi, por është i çuditshëm fakti se si mjeti u dogj aq shpejt duke mos i dhënë asnjë shans udhëtarëve që të dilnin. Për fat të mirë, prej flakëve shpëtuan 7 persona, të cilët po marrin trajtim mjekësor në Bullgari.

“Alsat” publikoi listën e pjesës më të madhe të viktimave, ku duket se më të goditurat nga tragjedia janë dy familje. Familja “Jahi” ka humbur tetë anëtarë të saj. Në autobus ndodheshin Amiet Jahi; Senije Jahi; Ajla Jahi; Omer Jahi; Ergin Jahi; Razije Jahi; Ramiz Jahi dhe Belma Jahi.

Ndërkohë familja “Iseni” ka humbur katë anëtarë të saj. Ata janë Fikrije Iseni; Anisa Iseni; Hamdi Iseni dhe Mexhide Iseni.

Lista e viktimave

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


“Shpërthim i fortë, 7 persona arritën të ikin”

Detaje nga aksidenti me 46 viktima në Bullgari