MENU
klinika

Tur takimesh në rrethe

Basha takime me krerët e degëve, sot në Dibër

29.12.2021 - 10:49

Pas mbledhjes së Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, kreu i Selisë Blu Lulzim Basha ka zhvilluar një sërë aktivitetesh intensive, jo formale, me qëllim përgatitjen e strukturave për vijmin e aksionit politik të miratuar në 18 dhjetor nga Kuvendi Kombëtar.

Ditër e fundit Lulzim Basha është takuar me kryetarët e degëve të PD, ndjekur nga takimet me Grupin Parlamentar dhe me Kryesinë e PD.

Ndërkohë mësohet se ditën e sotme kreu i PD është nisur drejt Dibrës, duke nisur kështu një tur takimesh më rrethe.