MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 4 dhjetor 2021

04.12.2021 - 08:43

strong>Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.3 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.