MENU
klinika

Për herë të parë

Çekia hap konsullatën për Jugun e Shqipërisë në Sarandë

14.12.2021 - 12:43

Republika e Çekisë ka hapur një Konsullatë për Jugun e Shqipërisë në Sarandë. Kjo është hera e parë që në Sarandë hapet një konsullatë e tillë.

Mësohet se inaugurimi i Konsullatës Çeke në Sarandë do të bëhet të premten dhe konsulle e Republikës Çeke për Qarqet Vlorë dhe Gjirokastër në Sarandë do të jetë Lolita Poda Jorkiewitz.

Kjo konsullatë është hapur pasi këtë verë është vënë re dukshëm interesi i shtetasve nga Çekia për të vizituar Sarandën dhe pjesën jugore të Shqipërisë.

Kush është kompania në qendër të skandalit

Kostot dhe përfitimet e landfillit të ri të Vlorës!

U nisën nga Llogoraja në Karaburun

Humbin turistët francezë në Vlorë

400 kandidatë për kryetarë në 61 degë deri më tani

Zgjedhjet brenda PS/ Shtyhet afati deri 31 maj