MENU
klinika

Nënkryetar një shqiptar

LSDM-ja zgjedh drejtuesit e rinj

28.12.2021 - 09:52

Kryetari i ri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski pas mbajtjes së mbledhjes të Bordit Qendror të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, ka mbajtur një pres konferencë për media ku bëri të ditur emrat e nënkryetarëve të zgjedhur dhe Këshillit Ekzekutiv të partisë.

Nënkryetarët e LSDM-së u zgjodhën:
Fatmir Bytyqi
Pero Kostadinov

Stefan Bogoev
Bisera Kostadinova Stojçevska

Ndërsa emrat e Këshillit Ekzekutiv të LSDM-së janë:
Ana Daneva-Markova
Mishko Ralev
Nina Fiti Nedellkovska

Snezhana Zaharieva
Daniella Koleva
Milena Stefanoviç
Kostadin Kostadinov
Renata Jaevska

Melisa Cenovska-Serafimovska
Petre Shilegov
Dritan Ismaili

Tanja Tomiç
Darko Kaevski
Andrej Petrov
Ivona Kuzmanoviç
Kostadin Acevski
Nikolla Rillak

Më herët Kovaçevski mori besimin nga Bordi Qendror i partisë për të qenë mandatar për formimin e Qeverisë së re.