MENU
klinika

Dy vite pas tërmetit

Rindërtimi, 136 familje marrin banesat në Laç

26.12.2021 - 13:00

136 familje, dy vite pas tërmetit të 26 Nëntorit 2019 kanë marrë banesat e tyre të reja në Bashkinë e Kurbinit.

Ishin kryefamiljarët të cilët përmes një shorti publik zgjodhën apartamentet e tyre, katin dhe numrin e dhomave që do të kishin në pronësi.

Bashkia e Laçit për zgjodhi 136 familjet e para përmes një sistemi pikëzimi ku përfituesit e parë ishin ato familjare që kishin në përbërjen e tyre invalidë apo persona të sëmurë.

Në Bashkinë e Kurbinit në ditët në vijim do të fillojë shpërndarja edhe e banesave të tjera përmes e njëjtës skemë, me short dhe me sistem pikëzimi.

Vendimi i Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve

Emiriana Sako kërkoi t’i hiqej gjoba prej 100 mijë lekësh

Nuk justifikonte një apartament dhe...

KPA shkarkon nga detyra gjyqtaren Marjana Velçani

400 kandidatë për kryetarë në 61 degë deri më tani

Zgjedhjet brenda PS/ Shtyhet afati deri 31 maj

“Në emigracion ka rroga më të larta…”

Rama: Mos prisni t’ua sjellë shteti punën në shtëpi!