MENU
klinika

Pushoni pak!

Risia e Instagramit, ju lejon të shkëputeni nga aplikacioni

07.12.2021 - 16:53

Instagram ka kryer një update të ri! Tashmë aplikacioni do na njoftojë se kur do jetë koha që të shkëputemi nga ai. Opsioni ‘Take a Break’ u prezantua në muajin shtator mirëpo do jetë në përdorim nga tani e tutje.

Vendet të cilat do ta përdorin të parat janë: SHBA, Britani, Kanada dhe Australi.

Për ta aktivizuar këtë opsion, duhet të shkoni te “Settings” mund ta aktivizoni duke e bërë “on” dhe më tej zgjidhni një nga opsionet. Mund të vendosni vetë që Instagrami t’ju kujtojë pas 10, 20 ose 30 minutash.