MENU
klinika

"Je tamam burrë"

Romeo i bën surprizë Donaldit

08.12.2021 - 10:08

Spetakli i djeshëm, “Big Brother VIP” ka vendosur të surprizojë Donaldin me njeriun e tij më të shtrenjtë.

Ai është surprizuar nga vëllai i tij binjak Romeo.Donaldi u pyet dhe para se ta takonte dhe ai tha se kishte pikërisht nevojë për Romeon dhe për këshillat e tij.

Romeo është ai që i jep kurajo duke i thënë atij se ai është një person shumë i fortë dhe ta shijojë sa më shumë këtë eksperiencë.

“Ti je shumë i fortë,je i zoti i vetes o shok,mos të të haj për asgjë. U tregove tamam burrë dhe mbajte fjalën. Je shumë i fortë, shpirti im. Mos ki merak për asgjë se të gjitha problemet që kemi pasur jashtë i kam zgjidhur”,- i tha ai Donaldit.

sotëm “Big Brother VIP” ka vendosur të surprizojë Donaldin me njeriun e tij më të shtrenjtë.

Ai është surprizuar nga vëllai i tij binjak Romeo.Donaldi u pyet dhe para se ta takonte dhe ai tha se kishte pikërisht nevojë për Romeon dhe për këshillat e tij.

sotëm “Big Brother VIP” ka vendosur të surprizojë Donaldin me njeriun e tij më të shtrenjtë.

Ai është surprizuar nga vëllai i tij binjak Romeo.Donaldi u pyet dhe para se ta takonte dhe ai tha se kishte pikërisht nevojë për Romeon dhe për këshillat e tij.


Romeo është ai që i jep kurajo duke i thënë atij se ai është një person shumë i fortë dhe ta shijojë sa më shumë këtë eksperiencë.

“Ti je shumë i fortë,je i zoti i vetes o shok,mos të të haj për asgjë. U tregove tamam burrë dhe mbajte fjalën. Je shumë i fortë, shpirti im. Mos ki merak për asgjë se të gjitha problemet që kemi pasur jashtë i kam zgjidhur”,- i tha ai Donaldit.

Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase Donaldin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me vëllain e tij.

Romeo Veshaj qëndroi shumë pak në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’, pasi banorët arritën ta dallonin, edhe pse është identik me Doanldin.

Ata panë ndryshime në sjelljen e tij duke vënë re se diçka nuk shkonte.

Më pas Beatrix po e shikonte me shumë çudi, ndërsa ishte Einxhel, e cila e tha me zë të lartë që nuk është Donaldi. Ajo i kërkoi që të ngrinte bluzën dhe të tregonte tatuazhin.

Por në atë moment gjithçka u zbulua. Të gjithë filluan ta përqafonin mes të qeshurave dhe gëzimit.
Romeo është ai që i jep kurajo duke i thënë atij se ai është një person shumë i fortë dhe ta shijojë sa më shumë këtë eksperiencë.

“Ti je shumë i fortë,je i zoti i vetes o shok,mos të të haj për asgjë. U tregove tamam burrë dhe mbajte fjalën. Je shumë i fortë, shpirti im. Mos ki merak për asgjë se të gjitha problemet që kemi pasur jashtë i kam zgjidhur”,- i tha ai Donaldit.

Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase Donaldin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me vëllain e tij.

Romeo Veshaj qëndroi shumë pak në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’, pasi banorët arritën ta dallonin, edhe pse është identik me Doanldin.

Ata panë ndryshime në sjelljen e tij duke vënë re se diçka nuk shkonte.

Më pas Beatrix po e shikonte me shumë çudi, ndërsa ishte Einxhel, e cila e tha me zë të lartë që nuk është Donaldi. Ajo i kërkoi që të ngrinte bluzën dhe të tregonte tatuazhin.

Por në atë moment gjithçka u zbulua. Të gjithë filluan ta përqafonin mes të qeshurave dhe gëzimit.
Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase Donaldin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me vëllain e tij.

Romeo Veshaj qëndroi shumë pak në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’, pasi banorët arritën ta dallonin, edhe pse është identik me Doanldin.

Ata panë ndryshime në sjelljen e tij duke vënë re se diçka nuk shkonte.

Më pas Beatrix po e shikonte me shumë çudi, ndërsa ishte Einxhel, e cila e tha me zë të lartë që nuk është Donaldi. Ajo i kërkoi që të ngrinte bluzën dhe të tregonte tatuazhin.

Por në atë moment gjithçka u zbulua. Të gjithë filluan ta përqafonin mes të qeshurave dhe gëzimit.