MENU
klinika

Do t’ju duhen

3 sekrete me vetëm një laps për t’i bërë sytë tuaj të duken më të mëdhenj

25.01.2022 - 07:52

Duke folur për grimin e syve, një nga kërkesat është që pamja juaj të duket mjaft e ndritshme dhe e hapur dhe sytë tuaj edhe më të mëdhenj.

Përveç këshillave “tradicionale” (p.sh. për të fjetur më shumë, aplikoni korrektësisht korrektorin dhe maskarën, etj.) në këtë artikull fokusohemi tek lapsi i syve dhe lëvizjet që mund të ndiqni për t’i bërë sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe pamjen tuaj të njëtrajtshme. më të relaksuar. Mjaftojnë tre lëvizje! cfare mendoni ju;

-Pse të zgjidhni një laps sysh nudo

Gjërat janë të thjeshta dhe gjithçka që ju nevojitet është një  laps sysh i butë, nudo apo edhe i bardhë. Aplikojeni atë në cepin e brendshëm të syrit ose në vijën e poshtme të qepallave për ta bërë pamjen tuaj më të ndritshme. Përveç faktit që do t’i bëjë sytë tuaj të duken më të mëdhenj, është një mënyrë e shpejtë për t’i bërë ata të duken më të relaksuar.

-Vendosni një shenjë

-Një shenjë e vogël në skajet e syve nuk i ka kushtuar gjë askujt, veçanërisht nëse keni sy të vegjël. Nëse vendosni një laps në vijën e qerpikëve të poshtëm, do të ishte mirë të përpiqeni ta fshini pak në këndet e jashtme. Një lëvizje e tillë do t’i bëjë sytë tuaj të duken më të mëdhenj.

-Më mirë jo eyeliner

Linjat e syve të lëngshëm priren të formojnë linja më të mprehta dhe më të ngushta, shpesh duke i bërë sytë edhe më të vegjël. Për këtë arsye mund të preferoni lapsat që fshihen lehtësisht në qoshe apo edhe të përdorni një hije si astar për sytë.