MENU
klinika

Arsyeja

A hani mish me djathë? Mos e bëni kurrë më

24.01.2022 - 07:21

Mishi është një ushqim që konsumohet në sasi të mëdha nga shumica e njerëzve. Ai është një burim i proteinave dhe komponentëve të ndryshëm ushqyes që i japin trupit tonë energjinë që i nevojitet. Gjithsesi konsumimi i tij kërkon moderim dhe sigurisht vëmendje dhe akoma më shumë vëmendje ndaj kombinimeve që do të bëjmë.

Një gabim tjetër që bëjmë është kombinimi i mishit me djathin. Por pse kjo mund të jetë e dëmshme për shëndetin tonë?

Burgers të mbushur me djathë apo omletë me mish dhe djathë, mund të duken të gjitha kaq të shijshme dhe të shijshme, por ne nuk rekomandojmë t’i hani. Arsyeja: Të gjitha këto kanë një përmbajtje shumë të lartë proteinash dhe janë shumë të vështira për t’u tretur.