MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 24 janar 2022

24.01.2022 - 07:00

Monedha e eurozonës shitet sot me 121.5 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 144.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85.3 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 117.6 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.