MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 25 janar 2022

25.01.2022 - 07:18

Monedha e eurozonës shitet sot me 121.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 107.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 144.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85.4 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.