MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 29 janar 2022

29.01.2022 - 08:24

Monedha e eurozonës shitet sot me 121.2 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 108.6 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 145.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85.4 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.