MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

Çfarë rreziqesh ka celiakia?

27.01.2022 - 11:57

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: Çfarë rreziqesh ka celiakia?

Mjeku: Në lidhje me rreziqet që mund të ketë celiakia, do të dal përsëri në atë që përmenda më parë, që respektimi i regjimit ushqimor 100% pa gluten, pra ushqime të vërteta është thelbesor, pra përcaktues në cilesinë e jetës së individëve me celiaki. Respektimi i regjimit ushqimor 100% pa gluten, nuk është vetëm një përgjegjësi individuale, por edhe e shoqërisë, e cila duhet të garantojë produkte të vërteta, NË MËNYRË ABSOLUTE, 100 % pa gluten”.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.