MENU
klinika

Pushime ekonomike

Cilat janë destinacionet ndërkombëtare për vitin 2022?!

21.01.2022 - 15:04

Kur planifikoni pushimet tuaja për vitin 2022, do të dëshironi të merrni parasysh çmimet e hoteleve dhe të transportit, koston e aktiviteteve dhe vakteve, si dhe kufizimet dhe politikat e COVID-19 në destinacionin tuaj.

KAYAK, një faqe interneti për udhëtime, i rendit këto 10 qytete si “destinacione ndërkombëtare miqësore me portofolin”, me muajt më të lirë për të rezervuar udhëtimet.

Mexico City (maj)
Toronto (shkurt)
Montreal (shkurt)
Bogota, Kolumbi (shkurt)
Vankuver, Kolumbia Britanike (Janar)
Kankun, Meksikë (janar)
Santo Domingo, Republika Dominikane (janar)
San José, Kosta Rika (maj)
San José del Cabo, Baja California Sur, Meksikë (janar)
Puerto Vallarta, Meksikë (janar)
KAYAK ofron gjithashtu faqen e saj të Kufizimeve të Udhëtimit, e cila detajon vendet që janë të hapura për vizitorët nga Shtetet e Bashkuara, qofshin të vaksinuar apo të pavaksinuar. Departamenti i Shtetit i SHBA-së ka një faqe interneti të dedikuar për ndarjen e udhëzimeve për sigurinë e vendeve si në aspektin e COVID-19 ashtu edhe në trazirat civile.

Në destinacionet ndërkombëtare vendet më të leverdishme për të vizituar këtë vit janë:

Bali, Indonezi
Panama
Lisbonë, Portugali