MENU
klinika

I mërzitur pas daljes së saj

Donaldi bën gjestin e ëmbël për Beatrix

24.01.2022 - 07:24

Dalja e Beatrix nga shtëpia e “Big Brother VIP” duket se ka prekur shumë Donaldin. Këto ditë ai ka qëndruar vetëm dhe i menduar. Në një bisedë me Egzonën, Donaldi tha se ndihet çuditshëm pa Beatrix dhe se është mësuar me të.

Së fundmi, ai ka bërë një gjest shumë të ëmbël për Beatrix. Ai ka vënë fotografinë e saj afër kokës së krevatit të tij dhe tashmë do ta shikojë fotografinë e të dashurës së tij pranë krevatit.

I mërzitur pas daljes së saj, Donaldi bën gjestin e

Nga ana tjetër, Beatrix nuk ka bërë asnjë reagim. Prej ditës që u eleminua ajo ka qëndruar në heshtje dhe nuk ka bërë asnjë postim në rrjetet sociale.