MENU
klinika

Zgjedhjet e pjesshme vendore

Emri i kandidates për kryetare bashkie në Durrës

21.01.2022 - 11:54

Kryetarja e komanduar e bashkisë së Durrësit, Emirjana Sako do të jetë kandidate për kryetare në zgjedhjet e pjesshme që do të zhvillohen në datën 6 mars.

Brenda kryesisë së PS në këtë qytet, e cila zhvilloi mbledhjen një ditë pas Presidenti Meta dekretoi datën.

Mësohet po ashtu se Sako ka marrë edhe mbështetjen e kryeministrit Edi Rama, ndërsa PS e Durrësit ka deklaruar se Sako ka menazhuar me seriozitet periudhën pas tërmetit.

Sako për disa mandate ka mbajtur detyrën e drejtoreshës se shërbimeve publike ne bashkinë Durres.

Durrësi që prej fund nëntorit 2019 është pa kryetar bashkie, sepse kryebashkiakja Valbona Sako dhe dorëheqjen vetëm disa muaj pasi kishte marrë postin.