MENU
klinika

“Temperaturat në minus”

Evis Kushi viziton shkollat në Bulqizë dhe Maqellarë

14.01.2022 - 10:18

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi nga rruga e Arbrit ka postuar një video ku bën me dije se po shkon për të vizituar dy shkolla.

Ajo thotë se do të vizitojë një shkollë në Bulqizë dhe tjetra në Maqellarë për të parë ecurinë e procesit mësimor në kushtet e vështira të dimrit, kur temperaturat janë në minus.

“Mirëmëngjesi jemi këtu në rrugën e Arbrit, po shkojmë të vizitojmë dy shkolla, njëra në Bulqizë e tjetra në Maqellarë. Këtu është shumë ftohtë temperatura -4.  E pikërisht për këtë arsye po shkojmë të vizitojmë këto dy shkolla për të parë ecurinë e procesit mësimor në kushte të vështira të dimrit”tha ajo ndër të tjera.