MENU
klinika

"Nuk synoj një mandat të dytë…!"

Meta: Unë jam ‘vepra’ e Ramës si president

24.01.2022 - 22:30

Ilir Meta në një nga emisionet shqiptare deklaron se si president ai është zgjehdur nga Rama, dhe për të qënë më i miri për opozitën.

“Unë nga socialistë janë propozuar, ka qënë vepra e Ramës për të qënë unë president. Kam mbajture dhe angazhimin e tij që tha se nuk gjej një president më të mirë për opozitën se sa ilir Meta. Por kam mbrojtur dhe Kushtetutën.

I uroj suksese në këto përpjekje për të rritur dinjitetin e parlamentit, bashkive dhe drejtësi sic ia ka shtuar gjithë këto vite. Por dhe Presidentit, pasi ka mundësi që kjo mazhorancë të kapë dhe presidentit.

Kur e deklaron një kryeministër supernormal, unë ndjehem mirë kur thotë se do zgjedh një president normal”, deklaroi Meta.

“Ka qënë një ionsistim i Ramës dhe i mazhorancës, pas refuzimit të oipozitës për të mkarrë postin e kreut të shtetit, unë duke qënë mes dy rrugëve, për të marrë presidentin.

E para parlamenti i ri do zgjidhte presidenti, pasi opozita refuzonte atëherë të hynte në zgjedhje, ose ta merrte PS. Në të dyja rastet ishte shumë keq”, deklaroi Meta.