MENU
klinika

Elbasan

Pako e dyshimtë në qendër, policia rrethon zonën

28.01.2022 - 11:56

Një alarm për bombë është dhënë pak minuta më parë në qendër të Elbasanit.

Raportohet se është konstatuar një pako e dyshimtë, gjë që ka vënë menjëherë në lëvizje policinë, e cila ka evakuuar dhe rrethuar zonën.