MENU
klinika

VIP-at kanë disa ide

Cilët destinacione të zgjidhni në janar?

08.01.2022 - 10:53

 

Pas ditëve të bukura e po ashtu të ngarkuara të festave, një pjesë e mirë jona do të donin pushime. Dikush në borë, dikush në det, por të gjithë do të donim të shkëputeshim nga monotonia. Këtë kanë bërë edhe personazhet e famshëm shqiptarë, duke na dhënë kështu disa ide për destinacionet…

Më poshtë, po ju tregojmë disa prej tyre…

Amarda Toska, Ermal Mamaqi dhe fëmijët e tyre – Strasburg, Francë

Cilin destinacion të zgjidhni? Për ju që doni të

Xhensila Myrtezaj, Bes Kallaku dhe Ajka – Londër, Angli

Cilin destinacion të zgjidhni? Për ju që doni të

Antonela Berisha – Dubai

Cilin destinacion të zgjidhni? Për ju që doni të

Arjan Konomi – Dubai

Cilin destinacion të zgjidhni? Për ju që doni të

Leri Vula dhe Sara Hoxha – Bullgari

Cilin destinacion të zgjidhni? Për ju që doni të