MENU
klinika

Tej Drinit...

Zadrima

23.01.2022 - 12:13

          E bukura dhe femërorja përcjellë prej lashtësisë…

Veshja zadrimore…

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Shqipëri, 1930

Zadrimë