MENU
klinika

“6 marsi”/ Hidhet shorti në KQZ

Si do të renditen partitë politike në fletët e votimit për 6 bashkitë

12.02.2022 - 14:39

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve u hodh sot shorti për renditjen e partive politike dhe të koalicionit në fletën e votimit për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit në gjashtë bashki.

Renditja sipas bashkive ku do votohet në 6 mars

Zgjedhjet në Bashkinë Shkodër
PS
Koalicioni Shtepia e Lirise
PD

Zgjedhjet ne Bashkine Dibër

Koalicioni Shtepia e Lirise
PD
PS
Lëvizja e re

Zgjedhjet në Bashkinë Durrës

Koalicioni Shtëpia e lirisë
PS
PD

Zgjedhjet në Bashkinë Vorë

Koalicioni Shtëpia e Lirisë
PS
PD

Zgjedhjet në Bashkinë Rrogozhinë

PD
PS
Koalicioni Shtëpia e Lirisë

Zgjedhjet në Bashkinë Lushnje

PS
PD
Koalicioni Shtëpia e Lirisë

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN