MENU
klinika

Shqiptarët e arratisur nga 29 deri në 43 vjeç, njëri nga Dropulli

Të dënuar për grabitje me pasojë vdekjen, vjedhje, armëmbajtje e trafik droge

07.02.2022 - 14:03

Nga 29 deri në 43 vjeç është mosha e 4 shqiptarëve të arratisur nga paraburgimi në Greqi, teksa dënimet e tyre janë për vepra të ndryshme penale të rënda. Ndonëse emrat e tyre nuk bëhen publike, një prej tyre është me inicialet O.P., 43 vjeç nga Dropulli dhe i dënuar për 6 vepra penale.

Te arratisurit:
1. O.P. 43 vjeç, shtetas shqiptar nga Dropulli, i dënuar për “pjesëmarrje në grup kriminal”, “grabitje”, “grabitje me pasojë vdekje”, “vjedhje”, “armëmbajtje pa leje”, “përdorim arme”.

2. Shqiptar 32 vjeç, i dënuara për “grabitje”;

3. Shqiptar 34 vjeç, i dënuar për “trafik droge”;

4. Shqiptar 29 vjeç, i dënuar për “trafik droge”;

5. Pakistanez 35 vjeç, i dënuar për “vrasje”.