MENU
klinika

SPAK kërkoi arrestimin e tij

Alqi Bllako dorëzon zyrtarisht mandatin, mbërrin letra në Kuvend

30.03.2022 - 15:59

Alqi Bllako ka dorëzuar mandatin e deputetit pasi Prokuroria e Posaçme ka kërkuar arrestimin e tij. Gazetarja Erneta Shevroja raporton se në Kuvend ka mbërritur letra e deputetit socialist, i cili heq dorë nga maniti i tij, për t’u përballur kështu me drejtësinë pa imunitet.

Bllako nuk është paraqitur fizikisht në ambientet e Kuvendit dhe letrën e ka dorëzuar me postë.