MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 21 maj 2022

21.05.2022 - 07:45

Monedha e eurozonës shitet sot me 120.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 114  lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 141.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 89 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 116.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.88 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.