MENU
klinika

“Shpirtra binjakë nga ferri”

Çfarë thotë astrologjia për Johnny Depp dhe Amber Heard

22.05.2022 - 11:30

Aktualisht Johnny Depp dhe Amber Heard janë në momentet më të errëta të gjithë jetës së tyre. Nuk ju nevojitej astrologjia për t’ju thënë këtë, por sot përmes yjeve do të shpjegojmë pse.

Dikur të dashuruar, ish-çifti tani janë përfshirë në një gjyq të bujshëm që ka marrë vëmendjen e gjithë botës. Një analizë e fundit nga kompania e monitorimit të mediave sociale ‘NewsWhip’ tregon se amerikanët janë më të interesuar për gjyqin Depp kundër Heard sesa për ngjarje të tjera aktuale, si lajmet për inflacionin, abortin ose luftën në Ukrainë. (KLIKO)

Depp, 58 vjeç dhe Heard, 36 vjeç, vuanin nga një tërheqje fatkeqe. Një vështrim në grafikët e tyre të lindjes dhe është e lehtë të deshifrosh se mungesa e përputhshmërisë së tyre krijoi këtë ‘stuhi’.

Grafiku i lindjes së Johnny Depp tregon se ai tërheqet nga marrëdhëniet e pashëndetshme dhe të dhimbshme

Johnny Depp ka lindur më 9 qershor 1963. Kjo e bën atë një nga njerëzit që kanë Diellin në Binjakë, me një hënë Bricjapi. Johnny Depp nuk është në thelb një njeri i keq. Megjithatë, ai ka disa karakteristika jashtëzakonisht kaotike në grafikun e tij të lindjes.

Së pari, Depp ka Diellin e tij, që sundon forcën e tij jetësore, duke u përplasur me Chiron, asteroidin e njohur si ‘Shëruesi i Plagosur’. Kjo do të thotë se ai u soll në këtë jetë për të shëruar veten dhe të tjerët përmes realizimeve dhe marrëdhënieve të dhimbshme.

Ai ka një burim jashtëzakonisht të thellë dhembshurie dhe mund të drejtojë dhe shërojë të tjerët, por ai është tërhequr nga traumat dhe situatat që filluan që në edukimin e tij. Edukimi i tij ka të ngjarë të jetë kaotik dhe kuptimi i tij për botën është një kuptim tragjedikë, kështu që ai beson se vetëm dashuritë dhe marrëdhëniet më të mëdha janë të errëta, makabre dhe të çuditshme – por ato përmbajnë gjithashtu nivele pasioni kaq të thella sa ndriçojnë frikën dhe dëshirat tona.