MENU
klinika

Në vend kanë qenë edhe tre persona të tjerë

Pakistanezi në Greqi abuzon seksualisht një 34-vjeçare

05.05.2022 - 13:22

Një 34-vjeçare nga Shqipëria është përdhunuar nga pakistanez në Greqi. Mediat në vend raportojnë ngjarja ka ndodhur në Selanik ndërsa denoncimin e ka bërë vetë gruaja mëngjesin e djeshëm.

Nga sa ka treguar vetë gruaja, me 32-vjeçarin nga Pakistani ishte takuar një muaj më parë. Sipas saj, ai e kishte çuar në një zonë të veçuar në Dendropotamos, ku e ka detyruar të kryejë marrëdhënie seksuale. Në vendin e ngjarjes kanë qenë edhe tre burra të tjerë.

Gruaja ka njoftuar autoritetet policore dhe pas kontrolleve, 32-vjeçari është lokalizuar dhe arrestuar.