MENU
klinika

Anagnostopoulos u vrau vajzën

Prindërit e Caroline: Ai nuk do ta shohë më të bijën

17.05.2022 - 12:50

Babis Anagnostopoulos, i cili i mori jetën e tij dhe më pas një grabitje të dhunshme, i dënua dje me burgim të ndjeshëm. Tashmë dashuri e 20-vjeçares britanike janë shprehur se 34-vjeçari nuk do të shohë më vajzën e tij Lydia.

Babai i Caroline Crouch, David tha se ish-dhëndri i tij me shumë mundësi do të bëhet një “njeri i humbur” i mbyllur në një burg famëkeq, si ai i Korydallos.

“Kur ai ta dëmtojë, që shumë njerëz mendojnë se nuk do t’i mbijetojë, do të jetë një njeri tjetër, një njeri i thyer, më i vjetër se mosha e tij është në të vërtetë. Tani që fati i tij është i vendosur, Susan dhe unë mund të vazhdojmë. Kam ndërmend të ndryshojë emrin e Lidias me atë të nënës së saj, në mënyrë që ajo të mos lidhet me këtë krijesë të urryer.”

“Do të shikonim që ai kurrë nuk e shoh vajzën e tij ose të ketë ndonjë kontakt me të.”

Caroline Crouch, 19 vjeç, u vra majin e ka kaluar në vilën që jetonte me Anagnostopoulos.