MENU
klinika

Eduard Zaloshnja

SHBA-në (86%) dhe Gjermaninë (59%) duan shqiptarët t’u japë prioritet Shqipëria

21.05.2022 - 15:21

Çdo vit publikohen sondazhe rreth opinionit të shqiptarëve për vendet kryesore me të cilat ka mardhënie Shqipëria. Gjithmonë SHBA dhe Gjermania kanë kuotat më të larta. Nuk bën përjashtim edhe sondazhi në terren që zhvillova së fundmi, në të cilin rezulton se shumica dërrmuese e shqiptarëve duan që SHBA (86%) dhe Gjermania (59%) të jenë ndër DY vendet kryesore, me të cilat Shqipëria të ketë marrëdhënie prioritare. E treta në këtë listë është Turqia, me diferencë të konsiderueshme nga Gjermania (shihni grafikun e mëposhtëm).

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN7 ditë kohë për t’i dhënë fund krizës politike

Ministri bullgar merr në dorë krijimin e qeverisë së re

Medalje ari dhe rekord kombëtar

Luiza Gega, krenaria në Lojërat Mesdhetare

Punëtorët në grevë

Kaos në aeroportet e Evropës

“Premtimi për Shqipërinë dhe M. e Veriut duhet të ishte mbajtur”

Ministrja e Jashtme gjermane: Të përshpejtohen negociatat…