MENU
klinika

Një truk i thjeshtë

Si të largoni aromën e pakëndshme pas gatimit në shtëpi

27.05.2022 - 13:32

Një nga të metat e mbylljes së dritareve në shtëpi, veçanërisht në dimër, është se të gjitha aromat janë të bllokuara. Për shembull, erërat nga gatimi nuk largohen lehtë nëse hapim dritaret për pak kohë. Një nga aromat më të bezdisshme nga gatimi është shpesh skuqja.

Problemi është edhe më i madh kur dhoma e ndenjes dhe kuzhina janë të hapura. Megjithatë, ekziston një truk i thjeshtë që mund ta aplikoni pas çdo skuqjeje për një atmosferë të pastër dhe të këndshme në shtëpi.

Pas gatimit, në një tenxhere të vogël hidhni ujë të mjaftueshëm dhe dy stika kanelle. Lëreni të ziejë për disa minuta dhe aroma e pakëndshme do të largohet nga shtëpia.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN



Ulin rrezikun e sëmundjeve dhe përmirësojnë sistemit tretës

Ushqimet që mund t’i konsumoni çdo ditë

Si mund të neutralizoni shijen dhe erën e klorit

A e mbron klorimi i ujit shëndetin tonë?

A krijon varësi prej kafesë dhe efekti në organizëm?!

“Kafeina, droga psikoaktive më e konsumuar në botë”