MENU
klinika

Nisin kërkimet nga toka dhe nga ajri

Turistët bien nga Mali i Çikës në Vlorë

16.05.2022 - 19:24

Një turist ka leshuar sinjalin SOS, pasi ka renë dhe ndodhet i plagosur në majen e Qores në afërsi te malit të Çikës, në Vlorë.

Në ndihmë te tij kanë shkuar forcat e policisë së Deltës së Orikumit por dhe një helicopter. Deri ne këto momente gjetja e tij është shume e veshtirë, teksa operacioni është në vijim e sipër.

Nuk dihet ende sa turistë janë dhe nga cfarë vendi ndodhen saktësisht.