MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A ka trajtim skizofrenia?

29.06.2022 - 12:01

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A ka trajtim skizofrenia?

Mjeku: Skizofrenia është një gjendje e përjetshme, por trajtimi efektiv mund të ndihmojë një person të menaxhojë simptomat, të parandalojë recidivat dhe të shmangë shtrimin në spital. Përvoja e secilit person do të jetë e ndryshme, dhe një mjek do ta përshtatë trajtimin që i përshtatet individit.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.