MENU
klinika

Harta e re gjyqësore

Ja qytetet që do të mbeten pa gjykata

14.06.2022 - 11:27

Këshilli i Lartë Gjyqësoe ka miratuar draftin i cili tashmë pritet të kalojë për mendim në Këshillin e Ministrave, Këshillin e Lartë i Prokurorisë, Prokurorisë së Përgjithshme dhe Ministrisë së Financave.

Me vendimin e ri shkrihen gjykatat në Tropojë, Krujë, Lushnje, Pogradec, Mat, Përmet, Kurbin, Kavajë, Pukë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Bojkotojnë seancat gjyqësore:

Harta e re gjyqësore, avokatët në grevë

"Banorët e 10 qyteteve privohen nga aksesi në sistemin e drejtësisë"

Harta e re gjyqësore/ Ish kryeministri Berisha kërkon anulimin e saj

“Qytetarët kanë nevojë për shërbime ligjore!”

Prezantohet harta e re gjyqësore