MENU
klinika

Ngjashmëri e frikshme!

Këngëtari i njohur gjen sozinë e Flor Binajt në Greqi

29.06.2022 - 11:26

Thuhet se çdo njeri ka 7 sozi nëpër botë dhe Flor Binaj e gjeti njërin prej tyre.

Ai ndodhet në Greqi dhe ka një ngjashmëri të frikshme me aktorin shqiptar.

Këtë e zbuloi këngëtari i njohur Ylli Bakaj, i cili ka udhëtuar drejt shtetit grek për pushime ku dhe ka rastisur në kamarierin që duket si “binjaku” i Florit.

Foton e ka postuar edhe ky i fundit në rrjete sociale duke shkaktuar shumë të qeshura.