MENU
klinika

Prapaskenat

Shitja e Milanit, ka akuza dhe nis hetimi

29.06.2022 - 18:09

Shitja e Milan te RedBird u arrit në bazë të 1.2 miliardë eurove dhe mbyllja e transaksionit është planifikuar për në muajin shtator. Por raportohet se Elliott do ta shesë klubin prapa dyerve të mbyllura, duke shkelur të drejtat e anëtarësimit në pakicë.

Blue Skye (ka aksione te Milan) po punon për të sjellë një veprim ligjor në Luksemburg në mënyrë që të anulojë shitjen ose të marrë kompensim për dëmet, sipas dokumenteve të depozituara në Nju Jork.

Në mënyrë të veçantë, Blue Skye tha se kishte për qëllim të provonte se Elliott “operoi me qëllim të keq ose të mashtruar” duke lëshuar informacione konfidenciale pa miratim dhe pa vazhduar me një proces të duhur tenderimi.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN