MENU
klinika

Do t'ju duhen!

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për vitin 2022

01.07.2022 - 10:41

Nëse jeni të fiksuar pas astrologjisë, ju nuk njihni vetëm shenjën e diellit; ju dini shenjën e hënës, ashendentin dhe gjithçka tjetë. Ju ndiqni të paktën një faqe astrologjie në Instagram ose së paku lexoni çdo muaj horoskopin e Susan Miller në Anabel.

Thënë këto, jeni të interesuar të keni një aplikacion në telefonin tuaj. Ne kemi bërë disa kërkime dhe na rezulton që:

Aplikacioni më i mirë për pyetje specifike është: Chaturanga Astrology

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

Aplikacioni më i mirë për gjëra bazike: Daily Horoscope

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

Aplikacioni më i mirë për marrëdhëniet: The Pattern

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

Aplikacioni ndër më të përfolurit së fundmi: Co-Star

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

Aplikacioni më i mirë për fillestarët: Time Passages

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

Aplikacioni më i mirë në përgjithësi: Astrology Zone (a.k.a Susan Miller)

6 aplikacionet më të mirë të astrologjisë për

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN