MENU
klinika

Përmes e-Albania

Afatet e regjistrimit të fëmijëve në klasën e parë dhe të dhjetë

04.07.2022 - 09:38

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka bërë publike afatet e regjistrimit të fëmijëve në klasën e parë dhe të dhjetë, përmes e-Albania.

Prindërit do të mund ta regjistrojnë fëmijën pa pasur nevojë të dorëzojnë dokumente shtesë.

Afatet e regjistrimit do të jenë: Për klasat e para 4 – 17 korrik. Për klasat e dhjeta 12 – 24 korrik.

Postimi i ministres Evis Kushi

Të dashur prindër dhe mësues,

Nisur nga përvoja e vitit të kaluar për pilotimin e regjistrimit elektronik të nxënësve në shkollat e qyteteve qendër qarku, si dhe duke reflektuar të gjitha sugjerimet e ardhura nga ju për përmirësimin e procesit, këtë vit ia dolëm që në të gjitha shkollat e vendit regjistrimi në klasën e parë dhe të dhjetë të bëhet nëpërmjet sistemit e-Albania.

Prindërit do të mund ta regjistrojnë fëmijën në vetëm një minutë, pa pasur nevojë të dorëzojnë dokumente shtesë, të presin në radhë apo të harxhojnë kohë dhe energji.

Afatet e regjistrimit do të jenë si më poshtë:

Për klasat e para 4 – 17 korrik.

Për klasat e dhjeta 12 – 24 korrik.

Ne jemi të angazhuar maksimalisht që të gjitha shkollat tona të ofrojnë arsim cilësor, gjithëpërfshirës dhe të barabartë për nxënësit, si në qendër ashtu edhe në periferi të çdo bashkie. Prandaj e vlerësojmë shumë mirëkuptimin tuaj për të regjistruar fëmijët në bazë të vendbanimit.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


“Sezoni të zgjatet mbi 45 ditë, disa provime të zhvillohen në auditore”

Evis Kushi parashtron kërkesat për universitet: Kemi marrë dritën jeshile…