MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 korrik 2022

14.07.2022 - 07:45

Monedha e eurozonës shitet sot me 117.8 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 118.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 138.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 89.6 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 119.1 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.84 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.