MENU
klinika

“Mizoria e saj po rritet në disa vende”,

Zelensky: Bëni gjithçka për të përhapur të vërtetën për luftën

03.07.2022 - 09:18

Në fjalimin e tij të natës në Telegram, Presidenti Volodymyr Zelenskyy lavdëroi ata që mbrojnë Ukrainën dhe bëri thirrje që të përhapet e vërteta rreth luftës.

Ai postoi: “Në shumë qytete në pjesën e pasme tani ka një ndjenjë relaksi, por lufta nuk ka mbaruar, mizoria e saj po rritet në disa vende dhe nuk mund të harrohet.

“Prandaj, ndihmoni ushtrinë, ndihmoni vullnetarët, ndihmoni të gjithë ata që kanë mbetur vetëm në këtë kohë.
“Përhapni të vërtetën për luftën dhe për krimet e okupatorëve”.

“Pavarësisht se sa e vështirë është për ne sot, duhet të kujtojmë se do të ketë nesër.
“Dhe e nesërmja duhet të sjellë përfitim maksimal për Ukrainën – të gjithë duhet të bëjnë absolutisht gjithçka që është e mundur për këtë.”

Ai e mbylli fjalimin me grushtin e tij të zakonshëm të shtrënguar, ndërsa deklaroi: “Slava Ukraini (Lavdi Ukrainës)”.