MENU
klinika

Kuptimet e vërteta të secilës ngjyrë

Emoji-t zemra po i përdorni gabim!

19.08.2022 - 08:41

Herë tjetër kur të dërgoni një emoji zemër në WhatsApp, mendoni dy herë. Me sa duket ngjyrat e ndryshme mund të ndryshojnë plotësisht kuptimin e tyre. Nuk ka rregulla strikte sigurisht. Sipas Cosmopolitan, këtë sugjeron zakonisht çdo emoji me ngjyrë të zemrës.

Çfarë do të thotë emoji me zemër të kuqe?

Kjo është zakonisht shumë e thjeshtë, për ata me të cilët jeni vërtet të dashuruar. Pra, dërgimi pas një takimi të parë mund të mos jetë ideja më e mirë.

Çfarë do të thotë emoji i zemrës së zezë?

Zemra e zezë përdoret me ironi. Mund të përfaqësojë dashuri të thellë dhe romantike.

Çfarë do të thotë emoji me zemër të bardhë?

Emoji i bardhë i zemrës është ideale për të treguar simpati ndaj dikujt pasi ai ka humbur një të dashur.

Çfarë do të thotë emoji i zemrës blu?

Zemra blu mund të ketë përdorime të ndryshme. Nëse nuk keni asgjë për të shtuar në një bisedë në grup, zemra blu mund të funksionojë mirë këtu.

Çfarë do të thotë emoji zemër në ngjyrë të verdhë?

Ky emoji jep energji të butë. Kështu që mund të jetë e dobishme në një marrëdhënie të re.

Çfarë do të thotë emoji i purpurt?

Zemra e purpurt është ndoshta më emoji më i keq i grupit. Prandaj kini kujdes kujt ia dërgoni.

Çfarë do të thotë zemra e gjelbër?

Zemra e gjelbër nuk duhet domosdoshmërisht të përdoret sa herë që flisni për mjedisin. Me sa duket është e përshtatshme për njerëzit që njihni pak më pak, si të njohurit apo miqtë e miqve.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Nga një burrë shtatzënë tek...

Disa nga emoji-t e reja që priten së shpejti